052 580172

Открийте нашите невероятни пигменти на неустоима цена!

🌞 Летни Намаления: Изкушете се от Трайно Ниски Цени! 🌞

Повечето Пигменти на Цена от 4.50 лв!

Уважаеми клиенти,

С голямо удоволствие бихме искали да ви информираме, че нашите висококачествени пигменти сега са на специална промоционална цена.

🚀 Не пропускайте тази уникална възможност!

Скандинавски мъх/Еленски мъх – B04 -Жълто-зелен

9,50 лв.80,00 лв.

Мъхът от Арт Хоум и Декор ООД не се нуждае от никаква поддръжка. НЕ трябва да се полива, пръска, пулверизира или подрязва. Няма изискване за необходима слънчева светлина – желателно е да не е изложен постоянно на пряка слънчева светлина или на сурови климатични условия. Мъхът може да вирее и в пространства само с изкуствено осветление – бани без естествено осветление, фитнес зали, помещения за спа, подземни помещения. Допуска се и използването му на открити места с навеси и неизложени на дъжд, и вятър  пространства. Излагането на мъха директно срещу отоплителни уреди, камини и климатични системи не е препоръчително.

Скандинавският мъх може да абсорбира токсините от въздуха, допринасяйки по този начин за вашето здраве и благоденствие. Не съдържа никакви токсични химикали и компоненти. Има изключителната способност да премахва вредни материали, като амоняк, ацеталдехид и оцетна киселина. Пречиства въздуха от цигарен дим. Еленският мъх може да се инсталира и в кухненски пространства и санитарни помещения, където миризмите са широко разпространени.

Неприятните миризми се отстраняват почти напълно – 88% в рамките на 30 минути при голяма квадратура мъх.

Цената е за 100 грама.

Разфасовка

0,100кг, 0,200кг, 0,300кг, 0,400кг, 0,500кг, 1кг