052 580172

Открийте нашите невероятни пигменти на неустоима цена!

🌞 Летни Намаления: Изкушете се от Трайно Ниски Цени! 🌞

Повечето Пигменти на Цена от 4.50 лв!

Уважаеми клиенти,

С голямо удоволствие бихме искали да ви информираме, че нашите висококачествени пигменти сега са на специална промоционална цена.

🚀 Не пропускайте тази уникална възможност!

200 Gr/M2 Фибростъкло

14,00 лв.

Това е тъкано плетено влакно, което осигурява по-малко количество ламиниране с епоксидна смола, благодарение на предимството на обикновеното тъкане с меката си текстура и лесна за работа структура.

Цената е за линеен метър !!!

Ширина 107см.

Фибростъклото често се използва в комбинация със смоли поради своите отлични механични свойства и устойчивост на корозия. Ето някои от основните приложения на фибростъклото при използването му със смоли:

1. Производство на лодки и кораби

Фибростъклото, укрепено със смола, е широко използвано в морската индустрия за изработка на корпуси на лодки и яхти поради своята лекота, здравина и устойчивост на вода.

2. Автомобилна индустрия

Материалът се използва за направата на каросерии, панели и други части на автомобили, благодарение на неговата устойчивост на удари и корозия, както и поради лека му теглото.

3. Авиокосмическа индустрия

Фибростъклото се използва в конструкцията на самолети и космически кораби, заради високата му структурна здравина и ниското тегло.

4. Производство на тръби и резервоари

Укрепените с фибростъкло смоли се използват за производство на тръби, канализационни системи, водопроводни линии и резервоари за съхранение на различни химикали.

5. Строителство

Фибростъклото се прилага в направата на панели, врати, прозорци и други строителни елементи, като осигурява висока устойчивост на климатични условия и дълготрайност.

6. Направа на спортно оборудване

Много видове спортно оборудване, като сноубордове, сърф дъски, куфари и шлемове, се произвеждат с помощта на фибростъкло заради своята лекота и здравина.

7. Ремонт и поддръжка

Фибростъкло, подсилено със смола, е идеален материал за ремонт на пукнатини, дупки и други повреди в метални и пластмасови повърхности, както и за подсилване на различни структури.

8. Архитектурни декорации

Използвано за декорации и скулптури, фибростъклото позволява създаването на сложни форми и трайни конструкции, които могат да издържат на външни условия.

9. Електроиндустрия

Фибростъклото се използва за направата на изолационни материали и компоненти в електрическите устройства, поради отличните му диелектрични свойства.

10. Направата на модели и форми

Фибростъклото се използва широко в моделизъм и за изработка на калъпи и форми в промишлеността, благодарение на неговата лесна обработка и висока точност.

Приложения :

-Лодки,

-Вани и заграждения,

-Автомобили,

-Спойлери

-Самолети,

-Плувни басейни,

-Джакузита,

-Септични ями,

-Резервоари за вода,

-покриви,

-Тръби,

-Облицовки,

-Отливки,

-Сърфове и  мн.др.

 

Как се използва смолата на Art Home & Decor